adriandanpop.eu

Semnează și tu pentru Alianța Dreapta Unită USR – PMP – FD

📑 𝐒𝐞𝐦𝐧𝐞𝐚𝐳𝐚̆ 𝐬̦𝐢 𝐭𝐮 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 Alianța Dreapta Unită USR – PMP – FD.

Doar așa ne vom putea confrunta cu Stânga Comasată la alegerile din 9 iunie. ✊

Oferă 5️⃣ minute din timpul tău membrilor și voluntarilor USR și Dreapta Unită cu care te vei întâlni pe stradă zilele acestea. Semnătura ta este foarte importantă pentru noi.

▶️ Roagă-ți și prietenii și familia să semneze. Descarcă formularul de semnături de pe https://dreaptaunita.eu/, completează-l și trimite-l la sediul USR Baia Mare sau în localitatea în care locuiești.

Nu ezita să mă contactezi pentru a organiza o întâlnire cu cetățenii în localitatea ta. Tel.: +40740207969

✊ Nu-i lăsa să-ți fure viitorul. Fii alături de Dreapta Unită.

Îți mulțumim!

Lista semnături Alegeri Europarlamentare 2024descarcă aici

Ai nevoie de un pix cu pastă albastră pentru a completa toate câmpurile din tabel, preferabil cu litere de tipar. Poți strânge semnături doar de la persoane care au peste 18 ani.

Asigură-te că datele pe care le aduci sunt corecte; altfel, întreaga listă va fi invalidată. Completează numele și prenumele așa cum apar în buletin. Data nașterii trebuie să fie în formatul ZI.LUNĂ.AN (ex. 16.12.1989). Rubrica „Act de identitate/Denumire” trebuie completate astfel: C.I. pentru carte de identitate, B.I. pentru buletin de identitate sau P.S. pentru pașaport simplu.

alte ARTICOLE...

Interviu Gazeta de Maramureș

Reporter: Prin numeroasele proiecte internaționale, civice și de voluntariat, la care ai participat, ai interacționat mult, în ultimii ani cu cetățeni și decidenți din țările

Citește...